Hiljaiselon loppu!

Huhhei, on muka ollut niin hirveästi kiireitä taas, etten ole tännekään ehtinyt päivitellä mitään. Kuitenkin olen saanut tunnustuksen (on muuten ensimmänen laatuaan, yllätysyllätys) Neuloosia pukkaa- blogin -neulootikolta-.
Kiitos!
Tehtävänä on:
1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

1. Miulla on tällä hetkellä kaamea vauva- ja koirakuume. Moni varmaan ajattelee että "just, mikähän järki tuossakaan taas on, kun on alle vuotinen vauva kumminkin", mutta siinäpä se, miun vauvasta on aivan ykskaks tullut jo iso poika, joka tutkii ja touhuaa eikä malta enää istua äidin rutisteltavana läheskään niin usein! Luulen, että miun aivot koettaa huijata miuta, sillä onhan Leo vielä pitkään pieni, ja aina äidin vauva <3

2. Miun unelma olis olla kotona lasten kanssa ainakin ala-asteen puoliväliin saakka. Todennäköisesti se ei tule olemaan kumminkaan mahdollista taloudellisen tilanteen kannalta, mut aina voi haaveilla. :) 

3. Mie inhoan lapsia, joilla ei oo kuria. Siis sellasia, jotka vaikka ruokapöydästä juoksentelee minne sattuu, tekee just päinvastoin ku sanotaan ja vielä irvistelee päälle, ei osaa sanoa kiitoa ja anteeksi tms.. Hyvähän näistä nyt on vittuuntua, kun oman mukulan kasvatusoperaatio on vasta eessä. :D 

4. Miulla on silmälasit, joita miun kuuluisi pitää oikeastaan 24/7, ne kun sattuu olemaan monitehot. En vaan ole koskaan oppinut pitämään niitä.

5. Inhoon sitä kun on liikaa tavaraa, ja se kulkee vaan tiellä kun niille ei keksi paikkoja! Meillä on ihan hirveesti tällästä sälää, nyt jo onneks vähenemään päin ku mie ja ystäväni herra Jätesäkki ollaa kuljettu tääl kämpässä vähän siistimässä ahkeraan.. 

6. Vaikka monet säälii miun tänhetkistä elämäntilannetta, jopa sellaset ihmiset joita mie oon pitäny miun hyvinä ystävinä, mie oon todella tyytyväinen elämääni tällä hetkellä. Miul on kiva koti, asiat hyvin, tulevaisuus avoinna, korvaamattomia ystäviä, rakastava perhe, ihana mies ja maailman rakastettavin pieni poika. <3 Se, että mie oon kotiäitinä on kumminkin miun oma valinta, jolloin siihe ei pitäis kellään olla mitää sanomista saatika säälimistä. Totta, miulla menee hermot välillä, mut silti en päivääkään vaihtas pois. :) Taino, ehkä sen vuodenvaihteen aikasen korvatulehdushelvetin ku nukuin su-ma välillä noin 12 tuntia. Mut kumminkin. I'm loving it. C:

7. Mie olen valmis tekemään miun rakkaiden eteen IHAN MITÄ VAAN. Ja rakkailla en tarkota pelkästään siippaa ja Leoa, vaan myös omaa perhettä ja niitä ykkösystäviä sekä kavereita. Jokin hätä, ni moni tietääkin et miulle voi soittaa, ja soittavatkin. Siinä vaiheessa jos on hätä tuun vaikka läpi harmaan kiven, jos siitä vaan on hädänalaselle apua C:


Joo-o, en mie kyllä 15 blogia keksi kelle tän vois jakaa, muttamutta jos muutamalle kumminki? :)
Elikkäs:    Love for all seasons sekä tapahtui kerran meillä
      olkaatten hyvät! C:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti