Voihan perjantai!

Hihhei, ei oo perjantai tuntunut näin kivalta vähään aikaan! Jotenkin on tosi energinen olo, johtuu varmaan keväästä? Sekin vaikuttaa että siipalla alkaa tänään reilu kahden viikon lomalomaloma, ihanaa. Saa ihan rauhassa aamusin nukkua ja viettää aikaa koko perheen kesken, tosi tervetullutta vaihtelua arkeen. :) 

Mutta asiaan, otin itteäni niskasta kiinni ja näpsäsin kuvia viimeaikasista väkertelyistä. Here we go! 

Nämä on meidän keittiön pöydällä pyörivät supersöpöt tabletit. Virkkasin ne 7veikasta, kun ei muuta ollut kotona, Kauhavan Kangasaitan Aura-maton ohjeella. jätin vain sen koristereunuksen pois, enkä tehnyt yhtä paljon kerroksia kuin ohjeessa. Meillä on nimittäin niin piskuinen pöytä että sitten ne olisi menneet laidoistaan päällekkäin. :)
Tässä komeilee Leon kummin/miun parhaan ystävän syntymäpäivälahja, Mariovillasukat! Lankana 7veikka ja ihan perussukka pohjana, Mariot on tehty ristipistona valmiiseen sukkaan. Voi elämä että mie kiroilin noita kuvia, en oo nimittäin eläissäni tehny ristipistoja. Siitäkin huolimatta sukista tuli vallan mainiot, ja saaja tykkäsi. :) Pahoittelen huonoa kuvaa, kännykkälaatu.


Tämä virkattu ihmetys saattaa olla ehkäpä turhamaisin käsityö, jonka olen tehnyt. Minuu ärsytti kun Leon rasvapurkki oli niin ruman näköinen, mutta kuitenkin jatkuvasti pyöri silmissä tarpeellisuutensa vuoksi. No, miepä otin ja virkkasin siihen nätimmän päällisen! :D Moni on nauranut, että oliko pakko, mutta oli. Eikös olekin paljon nätimpi noin? ;)

Tänään pitäisi lähteä metsästämään pajunoksia, ja huomenna koristella ne. Sunnuntaita Leo pääsee ensimmäisen kerran virpomaan, jänskää! Saattaa kyllä olla että virpojalta pääsee surku kun pitää luovuttaa lyömäase vitsotulle, mutta katsellaan. :) 


Iloista palmusunnuntaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti