Mattimyöhäisen joulukalenteri


Huomenna on jo joulukuun ensimmäinen, iik! Perinteisesti mie suunnittelin jo elokuussa täksi jouluksi erilaisia koristeita, ruokia, puuhasteluja ja myöskin Leolle joulukalenteria, mutta mites siinä taas kävi? Eilen illalla havahdin siihen, että se kalenterihan on oltava lauantaiaamuna toimintakunnossa, jos sellaisen aikoo toteuttaa. Ja eikun nettiin etsimään tarpeeksi nopsakkaa DIY-kaenteria.

Pinterest ei taaskaan pettänyt. Sieltä mie löysin tämän joulukalenterin, ja eilinen ilta menikin sitten leikatessa ja liimatessa... Onneksi oli Lidlin askartelukartonkeja ja avulias ystävä melkein naapurissa, jonka tulostimen palveluja hyödynsin. Yön pimeydessä se kalenteri valmistuikin, ja tältä se näyttää:

Kuva on tosi kökkö, öinen pikakännykuva ei ole eduksi. :D

Alkuperäisessä ohjeessa kalenteri oli toteutettu mustavalkoisena, mutta miun täytyi valita muitakin värejä kun ei ollut sitä valkoista kartonkia saatavilla torstai-iltana ysin jälkeen. Tulostin, leikkasin, liimasin ja teippasin, valmiit laatikot laitoin nastoille vanhalle ala-asteajoilta peräisin olevalle muistitaululle, jonka somistin valkoisella pahvilla ja reunat peitin sähköteipillä. Tuli just passeleita luukkuja meidän nuoren herran herkuille, muumikekseille ja rusinarasioille. Näinköhän tämä kalenteri selviäisi koko Leon lapsuuden käytössä? Veikkaan ettei, joten josko jo ensi vuodeksi saisin aikaan kankaisen, mutta millaisen? Onneksi siihen on melko paljon aikaa... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti