Pihan siistein harava

Ostettiin Leksalle viime viikolla harava. Tietenkin vihreä, sillä itse inhoan sitä kun poikalapsille tuputetaan kaikki tavarat sinisinä (no okei, ei ollut muita kuin vihreitä) Joka tapauksessa, jo matkalla kotiin tajusin, että pihan mukuloillahan on samanlaisia useampikin. Mistä me tunnistetaan juuri Leksan uutuuden kiiltävä haravainen?

No tietenkin sähköteipeistä.
Harava ainakin oli melkoinen hitti meidän talonmies Pikkaraiselle. Ei malttanut lapsi olla paikallaan edes kuvan vertaa ennenkuin istutin tuoliin ja käskin olla paikallaan.

Katellaan miten teipit kestää käytössä, mutta saahan niitä aina uusia. :)


Huomasin myös, että jo 10 lukijaa on ilmiantanut itsensä, tervetuloa! C:

(Edellisessä postauksessa vilahtaneista liitutaulutarroista ei tullutkaan yhtään mitään, koska meidän seinät on niin röpöläiset etteivät penteleet tarttuneet kiinni. Murr.)


4 kommenttia:

 1. Hah, miten tyylikäs harava! :D Joo, eipä tännekkään olisi sininen kelvannut ;D Punainen sen olla pitää.. jos pitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Punainenkin on tosi jees, ja oranssi ja keltainen ja ja ja... No kunhan ei oo perussininen :D

   Poista
 2. Onpahan erittäin hieno ja katu-uskottava harava! Mä ajattelin iskeä liitutaulutarraa yhden pöydän kanteen, joka on R:n huoneessa nyt hoitopöytänä ja myöhemmin piirustuspöytänä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liitutaulutarra on kyllä tosi kätevää, jääkaapin ovi on saanu jo aiemmi osansa siitä. :D Mekin tarvittas piirustuspöytä, on varmaan pakko päästä vielä tänä vuonna Ikeaan... ;)

   Poista