Paikka tassuille

Jo jonkin aikaa mie olen koittanut etsiä kirppareilta, kiekkareista, kaupoista ja tutuilta järkevän hintasta jalkarahia, jonka päälle asettaa jalat iltaisin kun kattelen telkkaria ja väkertelen tuossa sohvalla. Vaikka meillä onkin divaanisohva, niin mieheke valtaa lähestulkoon aina tuon divaaniosan iltaisin. Tähän asti olen istunut jalat sohvalla mitä ihmeellisimmissä kippuroissa, mutta nyt asia tulee muuttumaan... Eilen illalla jo pääsin testaamaan tätä "uuden uutukaista" tassujen laskualustaa, kun sain sen valmiiksi. 


Sopiva rahi löytyi äidiltäni, mutta ulkoasu oli näinkin hehkeä aluksi. 
Muutaman illan virkkauksen jälkeen päälliseksi muotoutui tälläinen kirjava päällinen.
Paksu lanka on saatu aikaan kodin lankavarastoista, yhdistin 4 eriväristä seiskaveikkaa ja suihkin menemään pylväitä kympin koukulla. Väreinä minulla oli virkatessa musta, valkoinen ja vaalean sekä tummanharmaat. Kivahan siitä tuli, kirjavuus antaa anteeksi pienet töhrytja lukuisat kissankarvat joita meilläkin pyörii. 

Virkattu huppu on vain vedetty rahin päälle, eli sitä ei ole kiinnitetty mitenkään. Näin saan viskattua sen helposti tarpeen tullen pesuun. Sen sijaan "kiinteämmäksi" kerrokseksi virkatun hupun alle ompelin noin-mitoilla mustasta puuvillasta hupun, jonka ompelin kiinni rahiin sen alapuolelta. Kyllä kestää ;)

Rahi on saanut hyvän vastaanoton, Leo pötköttelee siinä paraikaa ja kissatkin on tavattu siitä jo loikoilemasta. Seiskaveikan ansiosta päällinen on myös ihanan pehmeä, ja varmasti tulee miellyttämään vielä piiitkän aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti