Ja nimi muuttui!

Kuten huomaatte, blogin nimi muuttui ja osoitekin siinä samalla. Nyt se ei linkity enää vain käsitöiden sun muiden väkertelyjen alle, vaan antaa miulle alaa postailla laajemmalti. :) Toisekseen hokasin, että jollakin oli jo melkein samanniminen blogi ollut kauemmin kuin minulla, ja tahdon välttää sekaannuksia. Toivottavasti vanhatkin lukijat löytää tiensä tänne, mie en tiedä yhtään miten tämä nimen vekslailu vaikuttaa löytymiseen...

Jotenkin tuo rinderella's kuvaa miuta itteäni paremmin, se on kuitenkin nimimerkki joka on kulkenut miun mukana kohta kymmenen vuotta, ja miun elämästä ja ajatusistahan tämä blogi kertoo, siispä mikä olis osuvampaa? Olen myös harkinnut fb-sivun tekemistä blogille, kannattaisikohan se? Sieltä tykkääjät huomaisivat helposti uudet postaukset, ja sinne pystyisi tekemään ns. pikapäivityksiä.

Eipä muuta tällä kertaa, tää oli vaan pikainen moikkailu! Työn alla on paraikaa rullalla ostettava liitutaulutarra, veikatkaapa mitä siitä rakentuu? Sisustukseen se kumminkin liittyy, yllätys yllätys ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti