Kvaak kvaak!

Leon rakkaus ankkoihin sai alkunsa lastenkirjasta, jossa pieni keltainen ankanpoikanen Kvaakku piileskelee emoltaan maatilalla ja sen ympäristössä. Kirjaa luetaan päivittäin monet kerrat, ja kaikki linnut ovat Leon mielestä Kvaakkuja, niin pingviinit kuin kanatkin. Taaperon ihmetys oli melkoista, kun käytiin keskiviikkona iltapäivällä  Vuoksen rannassa katsomassa sorsia. Innostuessaan hyvinkin kovaääninen veitikka hiljentyi kunnioittavasti nähdessään niin monia ihailunsa kohteita. Hiljaisuuden rikkoi vain muutaman kerran todettu "kvaak kvaak" ja kyseisten ihmetysten sormella osoittaen. Pitihän isille ja äidillekin tiedottaa että nämä on nyt niitä mistä aina puhun.


Myöskin värikkäät syyslehdet olivat jänniä, niitä tutkiessa piti ottaa autosta mukaan halutut aurinkolasitkin pois.

Leolla on kuvissa päässään PaaPii Desingnin kettupipo. Aivan mahtava kuosi! Kyseisen firman TSI-paketteja ja niihin liittyviä ideoita odottelee tuolla äidin ompeluinnostusiltaa, niistä siis myöhemmin :)

Itselläni on  ollut iltasella käynnissä melkoinen mittaa&leikkaa -projekti, osaatteko arvata mitä näistä syntyy?


Kunhan isäntä saapuu salilta me lähdetään koko perhe ainakin kauppaan(Leon mukaan pauppaan) ja kenties jonnekin muuallekin vapaapäivän kunniaksi.

Rentoa perjantaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti