Mie en todellakaan ole aamuihmisiä, joten aamuisin käynnistyminen vie aikaa. Harmi vaan, että silloin pitäisi olla jo todellakin iskussa. Kun isäntä kaahaa kouluun miun taaperon viihdytysvuoro alkaa. Silloin saa vain unelmoida aamuhetkistä, jolloin voi juoda kahvin rauhassa ja selata päivän lehden samalla.


Todellisuus on jotakin ihan  muuta kuin kuvassa. Ensin syötetään lapselle aamiaista, minkä jälkeen ladataan kahvinkeitin ellei isäntä ole aamulla kahvia keittänyt, laitetaan aamun Muumiannos pyörimään ja toivotaan parasta. Siis sitä että sen kupillisen kahvia saa juoda rauhassa kun taapero tuijottaa Muumilaakson meininkiä. Harvoin tämäkään menee niinkuin Strömsossa. 
Useimmiten puolet kupillisesta on jo kylmää sitä siemaillessani ja olen saanut hypätä todella monesti estämässä  tuhoamisyrityksiä, mistä huolimatta sekamelskakaaos on jo valtaamassa alaa illalla loihditulta järjestykseltä.

Eilen aamu meni ihan pipariksi. Meidän kahvinkeitin ei suostunut keittämään kahvia lainkaan, ja jouduin tekemään ihmevirityksiä että sain erittäin pahanmakuista kahvia muistuttavaa nestettä aikaan. Ei auttanut aamupöhnään, mutta tulipa temppuiltua keittiössä heti aamusta. 

Tänään sain sekä kahvia että rauhan sen juomiselle. Leo suostui katsomaan ihan mukisematta Muumeja, traktori kainalossaan, sen aikaa kun nautin kofeiiniannokseni. Onnistuisipa tämä joka aamu.


Leppoisaa keskiviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Kirjotat niin hyvin! Ja tää myös kuvastaa meijän aamuja aina välillä, tälläki hetkellä kylmä kahvi kupissa jota yritän hörppii välillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! C: Veikkaan et tää on aika monen äidin perusaamu. :D

   Poista
 2. Olipas ihana lukea ihan normaalista elämästä eikä vaan mistään muodista tai ruuanlaitosta. Sait juuri uuden lukijan :) Meillä ollut aamulla samat mietteet kun itekkin valitin blogissani kun aamukahvi kylmenee aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät Heidi! :) Joo, en mie jaksa muodin perässä juosta, tuossa Leossa on ihan tarpeeksi :D Harvoin sen kahvin saa kuumana juoda, ja silloin kun saa niin sehän on jo aika luksusta :) Laitahan linkkiä siun blogiin niin voi käydä katselemassa :)

   Poista
 3. En käytä kahvia, mutta silti on niin kovin tutun kuuloista! :D

  VastaaPoista
 4. Heippa, uusi lukija ilmoittautuu :) Tutulta kuulostaa, meilläkin päivisin vauhdista huolehtii nimittäin suunnilleen samanikäinen Leo :) Jään seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! C: Jos teidän Leo on samanlainen villiviiakri kuin meidän Leo niin en yhtään ihmettele jos kuulostaa tutulta :D

   Poista