Muhkea palmikkopipo.Syksystä asti olen haaveillut omasta palmikkopiposta. Lankavalintaa piti miettiä kun villaiset langat kuten seiskaveikka kutittavat päänahkaa, enkä halunnut tehdä muovipipoa. Neulaisin pipon Novitan Kelosta kutosen puikoille, malli omasta päästä. Tähän taisi mennä yksi ilta, käy siis hyvin vaikkapa viime hetken lahjaneulomukseksi.  Eikä muuten kutita päätä, vaikkakin on ihanan pehmoinen ja lämmin!


Kuva ei nyt anna oikeutta pipolle, mutta korkeutta on sen verran että alle saa nutturankin piiloon pilaamatta sitä. Tupsu on jättimäinen ja keikkuu puolelta toiselle kävellessä, mutta eihän se haittaa? :)

 Jos jotakuta kiinnostaa tehdä samanlainen voin koettaa ohjetta väkertää. Melko simppelihän tuo on, mutta neulekaavio voisi olla paikallaan sanallisen selityksen sijaan... Kiinnostuneita? :)


3 kommenttia:

 1. Aww ihana pipo! Itse olen tehnyt vähän samantyylistä pipoa. Ja ihana on blogisikin. Jäin lukijaksi.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla että on ihana! C: Ite tykkäsin neuloskella tuota pipoa, valmistui niin nopsaan paksulla langalla.
  Kiva että jäit, tervetuloa!

  VastaaPoista
 3. I H A N A PIPO ♥♥ mäkin haluan tehdä tuollasen!!! Ohjetta jakoon siis pliis ;)) ?? Nyt aloitan selaamaan sun aikaisempia postauksia, oikein ajan kanssa kun lapset nukkuu ;)) ihanaa viikonloppua sulle! Ja ensivaikutelma sun blogista on oikein oikein hyvä :)) kaunista!!!

  VastaaPoista