Joululahjat vol.1

Joulukuun aikana mie näpertelin yötä myöten läheisimmille immeisille joululahjoja, mutten halunnut niitä ennen joulua paljastaa täällä, etteivät apakettien vastaanottajien jouluyllärit menisi pilalle. Tässä niitä nyt tulee:
Äitimuorin pakettiin kätkeytyi uusi pannumyssy, patakinnas sekä patalappu. Äidillä on kaikki patalaput aina ollu sarjaa "joku neljästä lapsestani teki tämän ala-asteella ja sen kyllä huomaa", joten ajattelin ilahduttaa tällaisilla uusilla kierrätysmateriaaleista tehdyillä keittiönpiristäjillä, äidin lempiväriä. Edellinen pannumyssykin on miun käsialaa, tosin reilu 10 vuotta sitten ja huovuttamalla, voitte vaan kuvitella miltä se näyttää. Kaikissa on lammöneristäjänä koneessa huovutettua villashaalia, ei pitäisi näppien palaa.
Anoppilaan eli mummilaan lähti mooonta virkattua tiskirättiä isimiehen valitsemissa väreissä, sekä Mummi ja minä -yleispuhdistusainetta sitruunasoodan tuoksuisena. Turkoosin ja harmaan tiskirätin ohjeet on täältä, raidallinen on myös jostain netin syövereistä mutten muista mistä. Isoäidinneliötähän se on, mutta raitamuodossa. :) Lankana on Hjertegarnin Blend Bamboo. Yhdelle Leon kummeista tein koruttomat, mutta älyttömän lämpimät villasukat koirankarvalangasta. Ihan perussukat, lanka on ostettu naapurikaupungin joulunalusmarkkinoilta. Villasukkamiehelle pitää olla villasukat  paketissa!
Omille kummeille ja muutamalle muullekin tärkeälle lähti ihania taiteltuja paperitähtiä sekä mehiläisvahakynttilöitä. Tähtiin löytyy englanninkielinen ohje täältä, klik!, mutta kuvat ovat kyllä niin havainnolliset että kielimuuria ei pääse syntymään. Mehiläisvahakynttilät oli todella helppo pyöritellä mehiläisvahalevystä, niitä ei vastoin aiempia luulojani kuumenella eikä mitään, oikeasti vaan pyöritellään. Helppoa, halpaa, nopeaa ja kivaa!

Kaikkia lahjoja en muistanut kuvata ennen antamista, pitää napsia niistä salakuvia kuin mikäkin paparazzi, hahaa! Pikkusiskon lahja valmistunee nyt kevään aikana, annoin lahjakortin jolla saa joko sukat tai pipon mieleisellään kuosilla ja värillä. Pitää ottaa rattoisa suunnitteluilta siis siskon kanssa. ;)

2 kommenttia:

  1. Jee :) Toivottavasti olivat mieluisia rättejä :) Ja onpas tosi kaunis pannumyssy + patalappu/kinnas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! C: Miekin toivon että olivat mieluisia, mies vähän veikkasi ettei niitä raaskita käyttöön ottaa. .. Siun blogista saa muutenkin ihania inspiraatioita, to do -lista senkun kasvaa... :D

      Poista